2020 Kilpailu peruttu

SANKOHIIPIMISEN SM kisat 2020 Kivijärvellä on peruttu.

Valitettavasti koronaviruspandemian takia joudumme perumaan Sankohiipimisen SM kisat 2020. Tapahtumien järjestäminen on kuukausien etukäteen tehtävä työ ja nyt olisi aika tehdä sopimuksia yhteistyötahojen, esiintyjien ja muiden tahojen kanssa ja emme ota sitä riskiä juuri nyt, kun tilanne kesän 2020 osalta on kovin epävarmaa.

Ilmoittautumislomake on nyt suljettu ja Tiketti on tiedottanut lipunostaneita asiakkaita sähköpostitse peruutuksesta, sekä toimittavat heille ohjeistuksen palautusta varten. Tässä Tiketin info asiasta:

” Palautus tapahtuu https://www.tiketti.fi/palautalippuja -sivuilla olevan lomakkeen avulla. Palautuslomakkeen kautta on mahdollista palauttaa useampi lippu samanaikaisesti. Ilmoittautuneille on toimitettu PDF-liput sähköpostitse. PDF-lipusta löytyy 13-numeroinen lippukoodi, joka kysytään palautuslomakkeella. Huomiona että mikäli asiakas on ilmoittanut sekä maksanut saman lomakkeen kautta useamman henkilön, olemme tässä tilanteessa toimittaneet kaikki liput ”Joukkueen kapteenin”, eli tilauksen maksajan sähköpostiin.

Tarjoamme myös mahdollisuutta lippujen palauttamatta jättämiseen vaikean tilanteen takia: ”Olemme saaneet paljon kyselyitä peruuntuneisiin tapahtumiin lippuja ostaneilta asiakkailta, että voiko lipun jättää palauttamatta, jotta lippuraha jäisi tapahtumanjärjestäjälle peruuntumisen kulujen kattamiseksi vaikeassa tilanteessa. Haluamme vastata näihin toiveisiin ja siksipä kaikkien koronaviruksen vuoksi peruttujen tapahtumien lippujen viimeinen palautuspäivä on 31.8.2020. Tämän päivän jälkeen tilitämme palauttamatta jääneet liput tapahtumien järjestäjille.” ”

Jo tehtyjen majoitusvarausten osalta pyydämme kääntymään Sydän Suomen keskusvaraamon puoleen. Puh. 041- 3171 676 / Maria Tölli.

Tapahtumajärjestäjätiimin puolesta,
Anne Hakkarainen, Villi Peura Oy p. 0400 429 915 info@villipeura.fi